Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@05:34:08 GMT

تجهیز اراضی کشاورزی عامل حل مشکلات حوزه برنج است

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۴۸۲۳

تجهیز اراضی کشاورزی عامل حل مشکلات حوزه برنج است

به گزارش خبرنگار مهر، رسول فرخی شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گیلان، بیان کرد: با توجه به مزیت‌های خدادادی گیلان نیازمند توسعه خلاقانه در مسیر آمایش سرزمینی و توسعه پایدار هستیم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه محور توسعه در گیلان در حوزه کشاورزی، صنعت، دریا و گردشگری است، عنوان کرد: اگر وابستگی و پیوستگی در سطح کلان ایجاد نشود به اهداف اقتصاد مقاومتی نخواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مردم گیلان علی رغم سرسبزی‌های استان در فقر هستند، تصریح کرد: در بحث صنعت حدود ۱۴ سال متضرر شدیم و بزرگترین کارخانجات استان محروم از دلارهای ۷ هزار تومانی شدند.

فرخی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی در مقایسه با سایر استان‌ها مظلومیت داریم، افزود: یکی از عوامل مؤثر در بحث قیمت تمام شده برنج، تجهیز اراضی است که اگر این طور بود شاهد کاهش قیمت تمام شده با حاشیه سود بالا بودیم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان اضافه کرد: کاشت چای برای کشاورزان صرفه اقتصادی ندارد و آنها از روی اجبار به شغل پدری خود روی آورده‌اند لذا باید چاره اندیشی کرد.

پیشرفت ۶ درصدی سد لاسک در شفت

نماینده فومن و شفت در مجلس نیز در این جلسه با بیان اینکه مطالعات ساخت سد لاسک از سال ۷۶ آغاز شد، گفت: حدود چهار سال است که سد لاسک در شهرستان شفت در حال اجرا بوده و کد دار شده اما تاکنون حدود ۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

خلیل بهروزی فر ضمن اشاره به نارضایتی و گله‌مندی مردم منطقه از پیشرفت کم این پروژه، خواستار رسیدگی جهت تکمیل آن شد.

کد خبر 5143598

منبع: مهر

کلیدواژه: رسول فرخی مجمع نمایندگان گیلان اراضی کشاورزی ویروس کرونا دهه فجر چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه واکسن کرونا بوشهر عکس استانها انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان راهپیمایی 22 بهمن شهرستان کرج شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مفیاس در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهریار خواجه‌صالحانی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث مدارس در دولت سیزدهم، اظهار داشت: در طول دولت سیزدهم، 31 هزار و 877 کلاس درس در کشور احداث شده است.

وی با اشاره به کمک 50 درصد از خیرین کشور و اعتبارات دولتی در احداث این تعداد درس در سطح کشور، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، قرار است 200 مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به تلاش دولت بر نهضت جهش مدرسه‌سازی، مطرح کرد: از مهمترین برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمایت از خیرین و توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساخت مدارس است.

خواجه‌صالحانی ادامه داد: سند توسعه مدارس استان چهارمحال و بختیاری ضروری است که تدوین شود. همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در ساخت و نگهداری مدارس در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس لازم است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیشران ایران قوی هستند، خاطرنشان کرد: باید در خصوص اینکه مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و توسعه محله است توجه شود که یکی از برنامه‌های سازمان نوسازی است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تحول جامعه با نهادینه شدن فرهنگ بسیجی
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • اختلافات شخصی عامل ربایش کودک ۱۸ ماهه در تالش
  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران